Waar kunnen wij u mee helpen?

Wilt u uw huis verkopen? Dan help ik u graag verder
Wilt u uw huis verkopen? Dan help ik u graag verder
Sandra van der Aa (makelaar/taxateur)
ZOEK UW WONING
ZOEKEN OP KAART
 
Zoek woning

ONZE DIENSTEN

woning taxatie aanvragen

WONING TAXEREN

De waarde van een woning is geen vast gegeven, maar is altijd in beweging. Het kan op verschillende momenten en voor verschillende doeleinden van belang zijn om de waarde van uw huidige of van uw nieuwe woning te laten vaststellen.

Een taxatierapport kan bijvoorbeeld van groot belang zijn bij de aankoop van een woning, bij een verandering van de hypotheek, afdracht van erfbelasting  of bij een boedelscheiding. 

Wij zijn als gecertificeerd en beëdigd taxateur bevoegd om voor alle Nederlandse geldverstrekkers en voor de Nationale Hypotheek Garantie te taxeren. Wij hebben daarvoor overeenkomsten met onder andere het NWWI en TaxateursUnie.

WONING VERKOPEN

uw woning verkopen

 

Het verkopen van een huis doe je samen, is onze overtuiging. We zijn van mening dat een hogere klanttevredenheid en een beter verkoopresultaat wordt behaald door regelmatig open en transparant met onze opdrachtgevers te communiceren over onder andere de verkoopstrategie.  Zo wordt verkoop een dynamisch proces.

Naast communicatie is een optimale presentatie van groot belang. Daaronder verstaan we onder andere professionele foto’s, een reële en concurrerende vraagprijs en een hoge Funda “ranking” voor een hoge mate van zichtbaarheid.

We kunnen inmiddels concluderen dat deze werkwijze veel positieve reacties en resultaten heeft opgeleverd. 

WONING AANKOPEN

uw droomhuis kopen

Bij de zoektocht naar een fijn, nieuw huis komt eens het moment dat je je realiseert dat je het droomhuis gevonden hebt. Vanaf dat moment gaat vaak de ratio uit en de emotie aan. De positieve emotie bij een huis is natuurlijk één van de belangrijkste voorwaarden voor een aankoopbeslissing, maar het is prettig als een onafhankelijke deskundige de ratio kan vertegenwoordigen.  Daar komt een aankoopmakelaar goed van pas! 

Wat is dat, een aankoopmakelaar?
Bedenk dat er bij de aankoop van een huis meerdere aspecten een belangrijke rol spelen: met name gaat het dan om bouwkundige, juridische en onderhandelingstechnische aspecten. Is één van deze aspecten niet of in mindere mate aanwezig, dan kan de aankoopmakelaar al snel een goede toegevoegde waarde bieden. Een aankoopmakelaar neemt al deze aspecten namelijk voor zijn of haar rekening en dat geeft rust en zekerheid.  Begeleiding van A tot Z!

Denkt u dus niet alleen aan de kosten, maar vooral aan wat de inschakeling van een eigen aankoopmakelaar u kan opleveren. 

WONING FINANCIEREN

1030660_Polaroid_links_financieren.png

Het kiezen van de juiste hypotheek voor de aankoop van uw nieuwe woning of voor de omzetting van de bestaande hypotheek is een goed advies van essentieel belang. Wij kunnen ons voorstellen dat het grote aanbod van geldverstrekkers en intermediairs ondoorzichtig kan zijn. De kwaliteit is immers van tevoren niet duidelijk.

Omdat wij er waarde aan hechten dat onze cliënten van de beste adviezen worden voorzien, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met De Hypotheker, die sinds kort bij ons in het pand gevestigd is.

TELEFOON 026-3617923

CONTACT MET FRANKE MAKELAARS

Rozendaalselaan 5
6881 KX Velp
026-3617923
info@frankemakelaars.nl